Guerrillicon, tărâmul CNSC-iştilor …

Începând cu 4 mai, ora 5.55, PRIME Iaşi a pornit spre Guerrillicon, locul unde s-a desfăşurat mult-aşteptatul Congres al Studenţilor la Comunicare. După o zi încărcată, în care am străbătut Bucureştiul în lung şi în lat, am ajuns la Palatul Parlamentului.

În primele două zile am avut parte de  două  conferinţe de neuitat, unde am învăţat că nu e nevoie de foarte mulţi bani pentru a aduce profit unei companii, am stat de vorba cu speakerii, am făcut poze şi, DA, Iaşi a luat majoritatea premiilor!! La o adică, nici nu se putea altfel :D.

Trecerea de la conferinţe la workshop a  fost realizată de petrecerea neconvenţională, care a avut loc în Expirat. Toţi PRIME-iştii din România s-au cunoscut, au vorbit şi au pus la cale multeee proiecte frumoase pentru CRP-işti si nu numai.

A treia zi de CNSC ne-a pus faţă în faţă cu reprezentanţii celor mai tari agenţii şi companii din România : Dacia, Coca Cola, Image PR, Graffitti PR, Clear, Agenţia de Vise, Blogway, Polirom, MB Drăgan şi Propaganda. Din nou, premiul cel mare de la fiecare workshop a ajuns în mâinile albaştrilor ieşeni.

„Aş avea multe de povestit, la câte cunoştinţe am inmagazinat şi la câte amintiri frumoase am acumulat… Mă rezum la a spune că a fost foarte util tot ce am învăţat la conferinţe, am primit feedback relevant la workshop, am cunoscut oameni noi şi foarte interesanţi, m-am distrat şi am vizitat. A fost o experienţă completă şi mă enervează că a trecut atât de repede.” Amelia Gheorghiţă, participant CNSC

Per total, CNSC 2011 a fost ediţie pe care nu o vom uita curând, organizatorii au avut grijă ca toţi participanţii să se simtă bine în ţinutul Guerrillicon şi să facă din acest eveniment unul la superlativ. Jos pălăria pentru PRIME România!

Reclame