100% Voluntariat Albastru

2% redirecţionaţi către voluntariatul albastru, voluntariatul PRIME Iaşi

Ne cunoaştem deja de ceva vreme pentru că am lucrat împreună la proiecte, ne-am întâlnit la evenimentele marca PRIME Iaşi, ne-am bucurat de succes şi de vizita speakerilor care au deschis bagajul lor de cunoştinţe pentru noi şi ne-au învăţat cum să devenim profesionişti în Relaţii Publice.

În aceşti ani ne-ai cunoscut, ai devenit prietenul şi sustinătorul nostru şi te-ai convins că ne place să îţi dăruim cu profesionalism proiectele, ne-ai zâmbit frumos şi ai fost alături de noi când am avut nevoie să ne ajuţi. Acum te invităm să ne susţii într-o nouă campanie. Eşti familiarizat cu 2%?

2% pe care îi folosim împreună;

2% nu donaţi, ci redirecţionaţi;

100% voluntariat albastru.

Puteţi descărca formularul 230 aici, iar modelul completat al formularului 230 îl găsiţi aici.

Instrucţiuni de completare a formularului 230:

1. Descărcaţi formularul.

2. Completaţi citeţ, cu litere mari, numai căsuţa I. DATE DE IDENTIFICARE CONTRIBUABIL, cu datele personale.

3. Semnaţi şi adăugaţi data completării la sfârşit.

Depuneţi formularul direct la registrul organului fiscal din oraşul de reşedinţă sau luaţi legătura cu responsabilul campaniei – Loredana LUPU (telefon: 0757 963 169, e-mail: loredana.lupu@primeiasi.com).

De asemenea, nu uitaţi: formularul 230 poate fi completat o singură dată, pentru o singură organizaţie neguvernamentală.

CE ÎNSEAMNĂ CAMPANIA 2%?

Dacă vă întrebaţi în ce constă campania 2% vă putem spune că, prin intermediul acestei prevederi din Codul Fiscal, contribuabilii (persoane fizice) au posibilitatea să redirecţioneze 2% din impozitul pe venit către un ONG. Se creează astfel un mecanism prin care fiecare cetăţean poate decide modul în care sunt cheltuite 2% din impozitul datorat pe venit, direcţionând această sumă către o organizaţie neguvernamentală.

Atenţie, această suma nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, ci este, în esenţă, o parte a bugetului de stat, o sumă în posesia căreia contribuabilul oricum nu va intra. Tot ce trebuie făcut este să completaţi formularul 230 şi să îl depuneţi până la data de 15 mai 2010 la Administraţia Financiară din oraşul de domiciliu. Dacă sunteţi din Iaşi lucrurile devin şi mai simple, întrucât, odată completat, formularul poate fi preluat de un membru PRIME Iaşi care îl va depune pentru dumneavoastră.

Anunțuri