Pasionat de PR ? CNSC te susţine!

De mult ne-am convins că PRIME România pune la cale tot timpul proiecte frumoase, care îi dezmeticesc pe studenţii „confuzaţi”, „ăi mici” care se întreabă la tot pasul : Ce e dom’le cu PR-ul ăsta? Cum reuşesc să fiu original, catchy, dinamic ? Cum îmi atrag publicul prin mesajele pe care le construiesc?

Ei bine, pentru a VIII – a oară, Congresul Naţional al Studenţilor la Comunicare (CNSC) vine cu soluţii pentru noi! Pe lângă faptul că tema atacă un subiect inedit: Guerilla PR, locaţia nu este mai prejos: nos vemos la Palatul Parlamentului!

CNSC-ul va avea loc în perioada 5-7 mai, iar taxa de participare este infimă (20 lei pentru conferinţe, 25 lei – conferinţe plus workshop-uri) având în vedere mega-speakerii care ne vor lumina, ilumina. Tentant, nu-i aşa?

Ca să aveţi o idee generală, PR-ul de Guerillă se referă la un ansamblu de tactici şi activităţi de promovare neconvenţionale şi creative. Pe scurt: dacă PR-ul tradiţional ar fi un comunicat de presă, Guerilla PR ar fi un mesaj scris cu grafitti pe un perete din spaţiul public. Aveți aici un exemplu de agenţie de Guerilla PR de pe meleagurile noastre.

Cum echipa de proiect CNSC are grijă de participanţii săi, s-a găsit cazare pentru cei care nu au unde să stea în Bucureşti!

PRIME Iaşi s-a înscris! Dacă vrei să mergem împreună la CNSC, te invităm să te înscrii aici.

Ready? Steady? Sign up for CNSC!

 

 

Reclame