Si bloggerii merg la muzeu!

Revenim cu veşti legate tot de oamenii din PRIME Iaşi. Am mai scris, cu ceva timp în urmă, despre Ziua Porţilor Deschise la Bojdeuca „Ion Creangă”.

Din aceeaşi serie, povestim despre câteva din fetele noastre (*) care au obţinut un internship la Muzeul Literaturii Române din Iaşi şi au reusit, până acum, să facă nişte lucruri foarte frumoase. Unul din ele: Şi bloggerii merg la muzeu!.

E un concurs adresat, evident, bloggerilor în urma căruia se pot câstiga două frumoase week-end-uri la poalele muntelui Ceahlău, oferite de IcarTours.

Ce trebuie să faci?

1.      Să intri pe pagina de Facebook „Şi eu merg la muzeu”   şi să dai Like/ Îmi place

2.    De pe pagina „Şi eu merg la muzeu” trebuie să intri pe pagina  evenimentului „Şi bloggerii merg la muzeu!”  şi să selectezi Attending/ Particip

3.    După ce te-ai înscris în concurs selectând Attending/ Particip, scrie pe blogul tău un articol intitulat „Şi eu merg la muzeu”, în care să răspunzi cât mai creativ posibil la întrebarea „Ce facem în perioada 18-24 martie?”

4.    Imediat ce postarea ta este gata şi respectă toate regulile de mai sus, nu-ţi mai rămâne decât să te intorci pe pagina „Şi bloggerii merg la muzeu!” şi să postezi într-un comentariu link-ul către pagina cu articolul tău, cu numele „Şi bloggerii merg la muzeu!”. Postările care nu au link pe pagina evenimentului „Şi bloggerii merg la muzeu!” nu vor fi luate în considerare, deci nu vor intra în concurs!

Deci, dacă nu ai blog, treci imediat si fa-ti unul! E păcat să ratezi un premiu aşa fain!

(*) Fetele noastre: Alexandra IvanTeodora PătrăuceanuGerogiana BejenaruLaura Ţencaliuc şi Andreea AxinteAlexandra GrigoroşoaiaAlexandra NichiţeleaSimona Purice

Publicitate