Încă o ediţie a PR Tea de Iaşi…

Tocmai am bifat un eveniment de succes în calendarul PRIME Iaşi. Este vorba de cea de-a IV-a ediţie a proiectului de suflet PR Tea de Iaşi.

Respectând tradiţia, ne-am adunat miercuri seară la librăria Cărtureşti la un ceai cu aromă de relaţii publice şi miresme de branding. Într-o atmosferă caldă (în adevăratul sens al cuvântului) şi relaxantă, discuţiile despre “Strategii de creştere a valorii unui brand” au început să ia avânt. Succesul a constat în faptul că invitaţii Claudiu Florea şi Valentin Tătar au reuşit să anime atmosfera, studenţii luând parte activ la discuţii. Feedback-ul din chestionare ne face să credem că v-a plăcut şi că mai vreţi, iar noi promitem să continuăm seria PR Tea de Iaşi.

Mulţumim invitaţilor care au făcut să zboare cele două ore de discuţii şi care ne-au împărtăşit din cunoştinţele lor, studenţilor care s-au arătat mai mult decât interesaţi, partenerilor media că au fost alături de noi, domnilor profesori care ne susţin de fiecare dată şi tuturor celor care ne urmăresc activitatea.

Suntem bucuroşi să vedem că PRIME Iaşi creşte prin fiecare proiect şi că avem atâta lume care ne susţine. Pace!

Anunțuri