La final de ADventură…

La final de ADventură se numără câştigătorii, se primesc felicitări cu mândrie şi se mulţumeşte cu recunoştinţă… La Gală, reprezentanţii firmelor partenere şi juriul de specialitate au stabilit învingătorii după ce au urmărit cu interes prezentarea proiectelor.

Dopo Poco a fost fermecat de fetele de la REVOLUTION care au convins şi juriul că proiectul lor de publicitate neconvenţională va atrage toate privirile când va fi implementat. Una dintre membrele echipei, Anca Chelariu, a câştigat şi un internship la Centrul Comercial Felicia. Şi echipa Tring!, care a lucrat pe acelaşi studiu de caz,  va avea ocazia să îşi îmbogăţească experienţa, pentru că au câştigat un internship din partea FRONT PAGE COMMUNICATION.

În ceea ce priveşte strategia unei campanii de relaţii publice pentru Icar Tours, partenerul şi membrii juriului au fost din nou pe aceeaşi lungime de undă. Echipa Citadela a luat premiul pe secţiune şi premiul special al juriului pentru metodele atrăgătoare prin care ne-au convins să mergem la muzeu. Această echipă a obţinut şi un internship în cadrul Fundaţiei Culturale Artex. Acelaşi partener a oferit ocazia de a învăţa din experienţa practică şi echipei Cultural Entertainment.

Vorbind de Impact FM, echipa bRIGHT a fost “în aer” după ce membrii acesteia au fost declarați câştigători ai secţiunii. Nu au fost mai prejos nici fetele de la MILC, care au luat premiul special al juriului şi vor participa şi la un internship în cadrul FRONT PAGE COMMUNICATION.

Mulţumim membrilor juriului că au onorat cu prezenţa lor Gala team ADventure, partenerilor şi sponsorilor noştri că au facut posibil acest eveniment şi echipelor că ne-au atras interesul prin proiectele lor.