Avem internshipuri!

Echipele din Festivalul Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice sunt de-a dreptul norocoase! Cred că am mai spus asta şi cu alte ocazii, însă tind să accentuez avantajele majore pe care le au prin participarea la această competiţie.

E drept, lucrează de zor timp de 3 săptămâni, au de identificat strategii de comunicare dintre cele mai diverse, metode de promovare convenţionale or ba şi de găsit o soluţie optimă pentru studiul de caz pe care şi l-au ales.

Tot acest efort este recompensat pe îndelete. Pe lângă premiile oferite de companii şi juriu, o parte din participanţi vor beneficia şi de internshipuri la Fundaţia Culturală Artex, FRONT PAGE COMMUNICATION şi Centrul Comercial Felicia.
Cu alte cuvinte, vor afla mai multe despre PR, marketing, promovare, organizare de evenimente, lansări, campanii de comunicare şi alte cele. Ba mai mult, vor putea să pună în practică ce au învăţat şi să-şi testeze abilităţile, astfel încât să devină practicieni cu acte în regulă.

Responsabilii acestor stagii de practică vor colabora cât mai mult cu persoanele respective şi îi vor ajuta să soluţioneze o serie de taskuri importante.
Aşadar, vă aşteaptă o perioadă foarte frumoasă, din care o să învăţaţi multe lucruri utile şi de care sper să profitaţi aşa cum se cuvinte! 🙂

 

Reclame