A zis cineva „Conferinţă”?

Vă rog să ridicaţi mâna toţi cei care aţi fost prezenţi la Conferinţa team ADventure. Se pare că sunt multe persoane care au ales să petreacă 3 ore alături de Georgiana Alexandrescu, Ioana Traistă, Laura Tăşchină şi Ruxandra Krişan.

Din punctul nostru de vedere, a fost o experienţă foarte utilă, prin prisma căreia am reuşit să aflăm tips&tricks relevante pentru subiectele propuse: organizare de eveniment, campanii de PR şi publicitate neconvenţională.
Ba mai mult, am fost încurajaţi să avem personalitate şi să încercăm să descoperim şi faţa nevăzută a domeniului pe care îl studiem sau în care activăm deja.

Discursurile celor trei speakeri au încercat să cuprindă o paletă generoasă de informaţii şi credem că le-a şi ieşit. Nu doar că am aflat mai multe din culisele PR-ului, dar am avut ocazia să auzim sfaturi importante, pe care până acum le neglijam.

Pe lângă discuţiile constructive, întrebările întortocheate şi moderarea elegantă a Georgianei, participanţii au avut parte şi de surprize. Fie că a fost vorba de abonamente la British Council, de taloane Avon sau pur şi simplu de compania unor oameni deschişi la minte, cert e faptul că a fost o atmosferă plăcută.

Mulţumim celor care au fost alături de noi şi care sprijină întreaga activitate PRIME Iaşi! 🙂

Reclame