Am fost la INFO-MEET!

Sâmbătă am avut parte de o zi semnificativă din cadrul Festivalului Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice team ADventure şi anume INFO-MEET-ul.

Timp de o oră studenţii înscrişi în concurs au putut sta de vorbă cu clienţii care le-au oferit studiile de caz.

Reprezentanţii firmelor, Gabriela Constantinescu – Marketing Manager Dopo Poco;  Florin Bărhălescu – Director General Icar TOURS şi Raluca Luca – Specialist PR Icar TOURS; Rareş Obadă – Marketing Manager IMPACT FM, au oferit informaţii noi şi au prezentat aşteptările în legătură cu rezolvarea studiilor de caz din concurs

.

Ne-am convins şi de această dată de seriozitatea de care trebuie să dea dovadă participanţii în competiţie şi de disponibilitatea partenerilor de a da o mână de ajutor în elaborarea strategiilor.

Ne bucurăm că INFO-MEET-ul i-a adus mai aproape pe studenţi de oamenii din mediul business, că au avut posibilitatea să interacţioneze direct, lucru pe care PRIME Iaşi îl urmăreşte prin toate proiectele sale.

Multumim tuturor pentru receptivitate!

Le dorim succes echipelor aflate în competiţie, iar celor care ne urmăresc-să profite din plin de PRINTQUIZ, Conferinţă şi Gală!:)

P.S. Întâlnirea a fost cu atât mai placută cu cât Dopo Poco ne-a bucurat cu pizza foarte bună

Reclame