Conferinţa team ADventure

Dacă ar fi să facem o serie de episoade (şi credeţi-ne că nu ar fi plictisitoare deloc), acum ne-am afla la filmarea celui de-al treilea sezon, episodul 2.
Prima parte a fost Lansarea team ADventure 2010, la care sigur vă amintiţi de întâlnirea la zebră şi pozele cu telefonul, iar acum ne apropiem de etapa a doua – Conferinţa team ADventure.


Ca să ne înţelegem de la bun început (nu că până acum ar fi fost vreo problemă), vă spun clar şi cu un zâmbet larg că, în cadrul Conferinţei, poate participa oricine e interesat de domeniul PR-ului şi al publicităţii.

Nu e musai să aveţi carnet de student sau să fiţi implicaţi în vreun ONG, ci doar să fiţi curioşi, interesaţi şi să vreţi să aflaţi cât mai multe din experienţa speakerilor.
Şi dacă tot am pomenit de speakeri, lista cu invitaţi e de-a dreptul onorantă:

Laura TaschinaCampania de relaţii publice: pe ce te bazezi?
Ruxandra-Lidia KrişanDespre PR, fără ipocrizie
Ioana Traistă Există convenţional în publicitatea neconvenţională?

Toate cele trei teme vor fi prezentate, dezbătute şi analizate pe 4 noiembrie, ora 12, în Sala de Conferinţă din Corpul R – UAIC.

Firul discuţiilor, precum şi gestionarea întrebărilor va fi mânuită cu grijă de Georgiana Alexandrescu, doctorand profesor colaborator la catedra de Comunicare şi Relaţii Publice.

Vă aşteptăm!