A început cea de-a treia ediţie a Şcolii de creaţie ADC*RO

Ştim că mulţi dintre voi savuraţi vacanţa : mare, munte, relaxare sau bani de  buzunar. Sfatul nostru este, însă, să nu vă luaţi vacanţă definitiv. PRIME Iaşi anunţă că aveţi posibilitatea să vă asiguraţi de pe acum câteva luni pe cinste înscriindu-vă la ŞCOALA de creaţie ADC.

Dacă nu aţi ştiut, aflaţi că Şcoala ADC* reprezintă un proiect Art Directors Club România (ADC*RO) în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi este o şcoală de concept, dedicată tuturor tinerilor interesaţi de domeniul publicităţii.

Înscrierile pentru concursul de admitere se pot face online, prin crearea unui cont pe site-ul şcolii www.scoalaadc.ro, începand cu data de 28 iunie 2010, pana la 1 septembrie 2010. Participanţii vor avea de rezolvat un brief, în urma evaluării tuturor înscrierilor urmând să fie admişi la cursurile Şcolii ADC*RO 60 de studenţi.

Criteriile pe baza cărora tutorii şcolii vor nota înscrierile sunt creativitatea, originalitatea şi respectarea cerinţelor briefului.

Cursurile şcolii vor începe la 1 octombrie 2010 şi se vor desfăura pe parcursul a 12 săptămâni, până în februarie 2011.

Pentru înscrierea în concursul de admitere nu se percepe nicio taxă. Pentru a urma seminariile Şcolii ADC*RO, studenţii admişi vor avea de achitat, ulterior, o taxă de 500 de euro. La finalul şcolii, cei mai talentaţi studenţi vor beneficia de internship-uri în agenţii de publicitate.

Atenţie! Printre tutorii care vor ţine cursuri anul acesta se află: Costin Popescu, Creative Director  CAP; Dorian Pascuci, Creative Director ADDV Euro RSCG; Liviu David, Creative Director  Next Advertising; Octav Gheorghe, Creative Director Gavrila&Asociatii; Şerban Alexandrescu, Creative Director Headvertising; Sorin Tranca, Creative Director Friends Advertising; Ştefan Vasilache, Creative Director GMP Advertising; Valentin Suciu, Creative Director Odyssey.

Nu uitaţi să vizitaţi site-ul şi blogul Şcolii ADC pentru a fi la curent cu ce se mai întamplă acolo.

Vă dorim succes şi vrem să vă vedem, în scurt timp, lângă cei mai mari oameni ai publicităţii!

Anunțuri