2% Redirecţionaţi-100% PRIME Iaşi Voluntariat

Ce cuvânt ar putea descrie organizaţia PRIME Iaşi ?

Nu ne rezumăm la cuvinte, deoarece PRIME Iaşi vorbeşte prin acţiunile sale. Urmărind drumul activităţilor noastre descoperiţi profesionalism, implicare, spirit de echipă şi voluntariat.

De ce ? Pentru că ne place ceea ce facem, pentru că avem nevoie de tot sprijinul pe care îl putem avea, pentru că este vorba doar de câţiva paşi în plus pentru atingerea obiectivelor propuse. Unii paşi sunt făcuţi de voi! Pentru că proiectele noastre au susţinut, timp de 3 ani de zile activităţile şi interesele, atât ale studenţilor, cât şi ale oricărei persoane interesate de acest domeniu şi dacă ai participat măcar o dată la unul dintre proiectele noastre, atunci ştii cine suntem. PRIME Iaşi vorbeşte în limbajul faptelor, vă arată imagini reale, informare şi oameni.

Pentru că profesionalismul vine odată cu experienţa, odată cu voi, cu fiecare dintre voi. Împreună creionăm proiecte pentru viitor şi pentru retuşarea realităţii, acolo unde nu ne place.

2% pe care îi folosim împreună

2% nu donaţi, ci redirecţionaţi

100% PRIME Iaşi voluntariat

CE ÎNSEAMNĂ CAMPANIA 2%?

Dacă vă întrebaţi în ce constă campania 2% vă putem spune că, prin intermediul acestei prevederi din Codul Fiscal, contribuabilii (persoane fizice) au posibilitatea să direcţioneze 2% din impozitul pe venit către un ONG. Se creează astfel un mecanism prin care fiecare cetăţean poate decide modul în care sunt cheltuiţi 2% din impozitul datorat pe venit, direcţionând această sumă către o organizaţie neguvernamentală.

Atenţie, această suma nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, ci este, în esenţă, o parte a bugetului de stat, o sumă în posesia căreia contribuabilul oricum nu va intra. Tot ce trebuie făcut este să completaţi formularul 230 şi să îl depuneti până la data de 15 mai 2010 la autoritatea financiară de domiciliu.

Puteţi descărca formularul 230 aici .

Puteţi descărca modelul completat al formularului 230 aici.

Instrucţiuni de completare a formularului 230:

  1. Descărcaţi formularul.
  2. Completaţi citeţ, cu litere mari, numai căsuţa I. DATE DE IDENTIFICARE CONTRIBUABIL, cu datele personale.
  3. Semnaţi şi adăugaţi data completării la sfârşit.

Depuneţi formularul direct la registrul organului fiscal din oraşul de reşedinţă sau luaţi legătura cu responsabilul campaniei.

Alte precizări:

–          Formularul 230 poate fi completat o singură dată, pentru o singură organizaţie neguvernamentală;

Coordonator Departament Strângere de Fonduri: Elena PRIBEAGU

Telefon: 0751-83.43.63

e-mail: elena.pribeagu@primeiasi.ro

Responsabil Campania 2%: Diana CĂCIULEANU

Telefon: 0741-23.48.27

e-mail: caciuleanu.diana@yahoo.com

Reclame