Am dat drumul la înscrieri!

Dragii noştri,

Duminică, 18 Aprilie, în corpul R al Universităţii “Al. I. Cuza”, începând cu ora 10, va avea loc ediţia a II-a  ATELIERE, eveniment marca PRIME Iaşi.

ATELIERELE se adresează studenţilor de la Comunicare şi Relaţii Publice, Jurnalism sau Marketing şi Comunicare în Afaceri. Simultan, se vor desfăşura 3 ATELIERE a câte 20 studenţi fiecare, structurate în două părţi. În prima parte, specialistul invitat va vorbi despre o temă din domeniu. În a doua parte, studenţii vor rezolva în echipe de câte patru un brief oferit de specialistul invitat. Cele mai bune proiecte vor fi premiate.

Invitaţii acestei ediţii sunt Adriana Lungu (business developer IQads) care va vorbi despre “Media relations”, Alexandrina Dinga (preşedinte T.E.R.IS) al cărei atelier va fi despre “PR verde” şi Alexandru Condurache (regizor) care va dezvălui secretele creativităţii publicitare.

Există şi o taxă modică de participare, de 10 RON, pe care o puteţi plăti direct membrilor PRIME sau în ziua evenimentului.

Înscrierile încep din 29 Martie şi se încheie pe 15 Aprilie.

Vă puteţi înscrie descărcând formularul de aici pe care îl veţi trimite completat la adresa  ateliere@primeiasi.ro .

Menţionăm că nu există un proces de selecţie al participanţilor, primii studenţi care se vor înscrie vor fi repartizaţi direct la ATELIERUL dorit.

Vom reveni cu detalii referitoare la situaţia înscrierilor.

Reclame